Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Sedliacka (1,3,7) 1,00€
1. 200g Maďarský bravčový guláš, domáca knedľa (1,3,7) 6,20€
2. 170g Vykostené vyprážané kuracie stehno, zemiakové pyré, mrkvový šalát (1,3,7) 5,90€
GURMÁN: 350g Langoš Klasik so šunkou, tatárskou omáčkou, kečupom a syrom, poľníček (1,3,7) 6,50€
ŠPECIÁL: 200g Bravčová lahôdka, zemiakové rosti, kyslá smotana (1,3,7) 9,20€
KLASIK: 170g Bravčové výpečky, kyslá kapusta, domáca parená knedľa (1,3,7) 5,90€
DEZERT: Krémeš malina-pistácia
Denné menu UTOROK 3.12.2024
Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
Zoznam alergénnych zložiek
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich
Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.