Denné menu UTOROK 22.10. 2024

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€ Krúpková polievka (1,7) 1,00€ 1. 150g Hamburské bravčové s domácou knedľou (1,3,7) 5,90€ 2. 200/150g Vyprážaný kurací Cordon Bleu, zemiakové pyré, kapustový šalát s mrkvou (1,3,7) 6,20€ GURMÁN: 170g Kotlíkový guláš, domáci chlieb (1,3,7) 6,90€ ŠPECIÁL: 170g Hovädzie poľovnícke ragú, domáce zemiakové krokety, brusnice (1,3,7,12) 9,50€ KLASIK: 260g Pečené jelito s kvasenou kapustou, zemiakové pyré, opražená cibuľka (1,7) 7,50€ DEZERT: Pečený cheesecake maliny-pistácie
Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.