Denné menu štvrtok 14.10.2021

Denné menu štvrtok 14.10.2021

Vývar s rezancami (1,3,7,9)
Frankfurtská s párkom (1,7)

1. Kuracie prsia vo vajíčkovom cestíčku, miešané zemiaky, mrkvový šalát (1,3,7) 4,50€
2. Francúzske zemiaky s údeným mäsom, červená repa (1,3,7) 4,50€
GURMÁN: Langoš Klasik (kečup, cesnak, šunka, syr, rukola) (1,3,7) 5,50€
ŠPECIÁL: Grilovaná bravčová panenka v petržlenovej kruste na dubákovom krupote (1,3,7) 7,20€
ŠALÁT: Šalát s kúskami jablka, vlašskými orechmi, hroznom a feta syrom (3,8) 5,50€
DEZERT: Cheesecake káva-banán

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.

Pin It on Pinterest