Denné menu PONDELOK 4.9.2023

Denné menu PONDELOK 4.9.2023

Vývar s rezancami (1,3,7) 1,00€
Šošovicová s párkom (1,7) 1,00€

1. 150g Bravčové na znojemský spôsob s miešanými zemiakmi, kapustový šalát (1,7) 5,50€
2. 150g Kuracie soté so slaninkou a paprikou, ryža, mrkvový šalát s jablkom (1,7) 5,50€
GURMÁN: 150g Čínske rezance s kuracím mäsom a zeleninou (1,7) 6,90€
ŠPECIÁL: 170g Hovädzie na burgundský spôsob s grilovanými šampiňónami, pečenými zemiakmi, jarná cibuľka (7,12) 9,90€
KLASIK: 450g Pečená kuracia štvrť na koreňovej zelenine, ryža (1,7,9) 6,90€
ŠALÁT: 150g Šalát s kuracími rezancami, vyprážanými cibuľovými krúžkami, cesnakový dressing (1,3,7) 6,50€
DEZERT: Mango-malina cheesecake

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.