Denné menu pondelok 26.7. 2021

Denné menu pondelok 26.7. 2021

Vývar s rezancami (1,3,7,9)
Z fazuľových strukov (1,7)

1. Bravčové rezance na hrášku, ryža (1) 4,50€
2. Kurací rezeň vo vínovom cestíčku, zemiakové pyré, kapustový šalát (1,3,7) 4,50€
BEZLEPOK: Grilovaný kurací steak, cviklové rizoto s rukolou (7) 5,90€
ŠPECIÁL: Hovädzí stroganov, šampiňónová ryža, uhorkový šalát (1,7)
KLASIK: Pečená krkovička, červená kapusta, naša knedľa (1,3,7) 5,90€
ŠALÁT: Šalát s grilovaným údeným syrom a brusnicami (7) 5,90€
DEZERT: Čučoriedkový cheesecake

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.