Denné menu PONDELOK 17.2.2025

Denné menu PONDELOK 17.2.2025

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Hrachová s párkom (1,7) 1,00€

1. 170g Kuracie zapekané s ananásom a syrom, ryža, mrkvový šalát (1,7) 6,20€
2. 350g Zelené fazuľky na smotane s volskými okami, varené zemiaky (1,3,7) 5,90€
GURMÁN: 170g Pomaly pečená krkovička s nivou, slaninový chips, pečené zemiaky, rukola (1,3,7) 7,20€
ŠPECIÁL: 170g Pomaly dusený hovädzí krk na červenom víne, zemiakové pyré, zelenina julliene (7,9,12) 10,50€
KLASIK: 170g Bravčové karé, varené vajíčko, kôprová omáčka, domáca knedľa (1,3,7) 6,90€

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.