Denné menu piatok 3.4.2020

Denné menu piatok 3.4.2020

Vývar s rezancami (1,3,9)
Paradajková s ryžou (1,7)

1.Čevabčiči s varenými zemiakmi, horčica (1,3,7)
2.Dukatové buchty s vanilkovým krémom (1,3,7)
4,00€
GURMÁN: Grilovaná bravčová panenka na mäsovej omáčke s opraženou cibuľkou a miešanými zemiakmi (7) 5,50€
ŠPECIÁL: Hovädzí hamburger s čedarom, slaninkou, domácimi hranolkami, cesnakový dressing (1,3,7) 7,90€
DEZERT: Marhuľový krémeš z listkového cesta
2,90€

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.