Denné menu PIATOK 23.2. 2024

Denné menu PIATOK 23.2. 2024

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Karfiolová (1,7,9) 1,00€

1. 150g Námornícke mäso, ryža, kyslé uhorky (1,3,7) 5,90€
2. 350g Zeleninové rezne so syrom, miešané zemiaky, šalát Coleslaw (1,3,7) 5,50€
GURMÁN: 350g Kurací steak s obloženými zemiakovými rostami s paradajkami, cibuľou a kyslou smotanou (1,3?7) 6,50€
ŠPECIÁL: 170g Guľky z jaternice na kapustovo-zemiakovej placke, zemiakové pyré, karamelizované jablká, poľníček (1,3?7) 8,90€
KLASIK: 140g Duo vyprážaných syrov (eidam, niva) v trojobale, varené zemiaky, domáca tatárska omáčka, šalát Coleslaw z červenej kapusty (1,3,7) 6,90€
DEZERT: Tvarohový koláčik s medom a orechami

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.