Denné menu piatok 12.6. 2020

Denné menu piatok 12.6. 2020

Vývar s rezancami (1,3,9)
Zemiaková s paprikou (1)

1. Pečená krkovička na haluškách s kyslou kapustou (1,3,7) 4,00€
2. Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7) 4,00€
BEZLEPOK: Grilovaný encián s brusnicami, varenými zemiakmi a listovým šalátom (7) 5,50€
ŠPECIÁL: Biela ryba na pomarančovom korení s farebnou ryžou (3,4) 7,50€
PLUS MENU 1: Vyprážaný kurací/bravčový rezeň, hranolky (1,3,7) 5,90€
PLUS MENU 2: Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7) 5,50€
DEZERT: Marhuľový krémeš

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.