Denné menu piatok 1.7. 2022

Denné menu piatok 1.7. 2022

Vývar s rezancami (1,3,9)
Zemiaková s kôprom (1,7,9)

1. Bravčová krošňa, 1/2 ryža, kapustový šalát s červenou repou (1,3,7) 5,50€
2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom a čokoládovým toppingom (1,3,7) 5,50€
GURMÁN: Cigánske kuracie rezne, nové zemiaky s maslom, uhorkový šalát (1,3,7) 6,50€
ŠPECIÁL: Bravčové výpečky na smotanovom špenáte s restovanou cibuľkou, zemiakový knedlík (1,3,7) 6,90€
KLASIK: Domáci hamburger so slaninou, baraním rohom, opraženou cibuľkou a šalátom z bielej kapusty (1,3,7) 6,90€
ŠALÁT: Cézar šalát s kuracím mäsom, slaninou a chrumkavými krutónami (1,3,7,10) 6,90€
DEZERT: Svieži ovocný koláčik

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.