Pondelok 17.12.2012
Polievka šampiňónová.
Kurací vývar s rezancami.
1.Hamburské bravčové stehno, knedľa.
2.Kuracinka na zbojnícky spôsob, hranolky.
3.Zemiaky na kyslo, opečená klobása, chlieb.
4.VIP Diabolské soté, šampiňónová ryža.
Utorok 18.12.2012
Polievka krupková.
Kurací vývar s rezancami.
1.Valašský bravčový rezeň, ryža.
2.Kurací rezeň s nivovou omáčkou, zemiakové dukátiky.
3.Špagety s boloňskou omáčkou.
4.VIP Bravčová panenka s omáčkou z čierneho piva, krupkové rizoto.
Streda 19.12.2012
Polievka hrachová s párkom.
Kurací vývar s rezancami.
1.Kurací rezeň plnený šunkou a syrom, šampiňónová omáča, ryža, hranolky.
2.Bravčové rezance na maďarský spôsob, opekané zemiaky.
3.Restovaná bravčová pečeň, ryža, kyslá uhorka.
4.Brokolica v syrovej omáčke, varené zemiaky.
Štvrtok 20.12.2012.
Polievka brokolicová.
Kurací vývar s rezancami.
1.Čiernohorský rezeň, zemiaková kaša, šalát.
2.Morčacie stehno a lá bažant, ryža.
3.Farebné cestoviny s omáčkou Quatro Formagi.
4.Zeleninový šalát s vyprážanou nivou.
Piatok 21.12.2012
Polievka vianočná kapustnica s klobásou a údeným mäsom .
Kurací vývar s rezancami.
1.Prírodný bravčový rezeň na šampiňónoch, ryža.
2.Vyprážaný encián, varené zemiaky, tatarská omáčka.
3.VIANOČNÉ VIP MENU
Kapor pečený na rasci s pečeným cesnakom,
gratinované zemiaky + vianočný dezert
(Cena VIANOČNÉHO MENU/4,50 euro)