Šaláty na celý týždeň

Zeleninový s kuracím mäsom, strúhaným syrom, cesnakový dressing (7)
Zeleninový s nakladaným enciánom a červenou cibuľou (7)

Polievka na celý týždeň

Vývar s rezancami (1,3,7,9)

Pondelok 18.1.2016
Šošovicová na kyslo (1,7)
BM: Grilovaný kurací steak na rizotku zo sušených paradajok, šalátik
GM: Špíz Artemis, šunková ryža, šalátik (1)
1. Bravčový rezeň naopak, zemiakové pyré, šalát kapustový s kôprom (1,3,7)
2. Kurací filet s nivovou omáčkou, ½ ryža , ½ hranolky, šalát z čínskej kapusty (1,7)
3. Bryndzové pirohy s kyslou smotanou a slaninkou (1,3,7)

Utorok 19.1.2016
Paradajková s ryžou (1)
BM: Grilovaný kurací steak s enciánom a hruškou, americké zemiaky, šalátik (7)
GM: Diabolské soté z bravčovej panenky, ryža, miešaný šalát (1)
1. Hovädzie varené, kôprová omáčka, Naša knedľa (1,3,7)
2. Vyprážané vykostené kuracie stehno, zemiakové pyré, mrkvový šalát (1,3,7)
3. Špagety s Boloňskou omáčkou a syrom (1,3,7)

Streda 20.1.2016
Hrášková s haluškami (1,3,7)
BM: Steak z bravčovej krkovičky na mede a zázvore, miešané zemiaky, uhorkový šalát (7)
GM: Grilovaný kurací steak s bylinkovým maslom, varené zemiaky, šopský šalát (3,7)
1. Husárska roláda, miešané zemiaky, čalamáda (1,3,7)
2. Kuracie ala Artemis, ryža, šalát z čínskej kapusty (1,7)
3. Pikantná restovaná bravčová pečeň so slaninkou, ryža, kyslá uhorka (1)

Štvrtok 21.1.2016
Z fazuľkových strukov na kyslo (1,7)
BM: Glazované bravčové líčka, zemiakovo–zelerové pyré, šalátik (7,9)
GM: Medailónky z bravčovej panenky na hlivovo-smotanovej tarhoni s parmezánom, šalátik (1,3,7)
1. Segedínsky guláš Špeciál, Naša knedľa (1,3,7)
2. Kuracia roládka plnená sušenou slivkou, ryža, kompót (1)
3. Zemiaky na kyslo, sekaná pečienka, chlieb (1,3,7)

Piatok 22.1.2016
Minestrone (1,3,7,9)
BM: Grilovaná tilapia s bylinkovým maslom na dusenej zelenine, ½ varené zemiaky (4,7)
GM: Medailónky z hovädzej sviečkovice na čerstvom rozmaríne, grilovaná kukuričná polenta, šalátik (1,7)
1. Španielský vtáčik z bravčového mäsa, ryža, kyslá uhorka (1,3)
2. Kurací filet v pažítkovej omáčke, ½ ryža, ½ zemiakové dukátiky, kapustový šalát (1,7)
3. Lievance s džemom a jablkovým pyré (1,3,7)