Šaláty na celý týždeň

Zeleninový šalát s prosciuttom a mozzarellou, smotanový dressing (7)
Zeleninový šalát s kuracím mäsom, vajíčkom, medový dressing (3,7)

Polievka na celý týždeň

Vývar s rezancami (1,3,9)

Pondelok 13. 4. 2015
Rascová s vajcom (1,3)
BM: Grilovaný kurací steak so zázvorovo – medovou omáčkou, basmati ryža, šalátik
GM: Plnené bravčové karé nivou a šampiňónmi, zemiakové pyré, šalátik (1,3,7)
1. Valašský bravčový rezeň, dusená ryža, šalát z bielej kapusty s kôprom (1)
2. Zapekaný kurací rezeň so syrom a kapiou, zemiakové dukátiky, mrkvový šalát (1,7)
3. Špagety s Boloňskou omáčkou a syrom (1,3,7)

Utorok 14. 4. 2015
Hrachová (1)
BM: Steak z bravčového karé s volským okom a slaninkou, miešané zemiaky s jarnou cibuľkou (3,7)
GM: Grilovaná bravčová panenka so šípkovou omáčkou, zemiakové šúľance s maslom (1,3,7)
1. Hovädzie varené, kôprová omáčka, Naša knedľa (1,3,7)
2. Kuracia roláda plnená žemľovou plnkou, zemiakové pyré, kompót (1,3,7)
3. Hovädzí tokáň na červenom víne, ryža, kyslá uhorka (1)

Streda 15. 4. 2015
Sedliacka (1,3,7)
BM: Grilovaná bravčová panenka na krupkovom rizote so slivkovou omáčkou, šalátik
GM: Pečený encián v lístkovom ceste, varené zemiaky, miešaný šalát (1,3,7)
1. Sekaný rezeň so syrom, zemiakové pyré, kyslá uhorka (1,3,7)
2. Kuracinka na zbojnícky spôsob, ryža, šalát z čínskej kapusty s mrkvou (1)
3. Halušky s bryndzou a slaninkou, zákvas (1,3,7)

Štvrtok 16. 4. 2015
Zeleninová s haluškami (1,3,7)
BM: Pečené teľacie stehno s omáčkou demi glace s rozmarínom a šalotkou, pečené zemiaky, šalátik (7)
GM: Pečená bravčová slabina, pečené rascové zemiaky, chrenový dip (7)
1. Pečená bravčová krkovička, červená dusená kapusta Naša knedľa (1,3,7)
2. Kurací závitok plnený mozzarellou a slaninkou, ryža, šalát z bielej kapusty s jarnou cibuľkou (1,7)
3. Karfiolové rezne s nivou, zemiakové pyré, cesnakový dressing (1,3,7)

Piatok 17. 4. 2015
Vývar s rezancami (1,3,9)
BM: Medailónky z hovädzej sviečkovice s grilovanými šampiňónmi a slaninkou, ½ ryža, ½ hranolky, šalátik
GM: Zapekané bravčové karé s enciánom a brusnicami, americké zemiaky, šalátik (1,7)
1. Bravčové stehno na hubách, ryža, šalát Coleslaw (1,3,7)
2. Kurací filet so smotanovo – nivovou omáčkou, zemiakové dukátiky (1,7)
3. Zelené fazuľky na smotane, volské oko, varené zemiaky (1,3,7)