Denné menu PONDELOK 2.3.2025

Denné menu PONDELOK 2.3.2025

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Brokolicová s krutónami (1,3,7,11) 1,00€

1. 150g Znojemské bravčové karé, miešané zemiaky, kapustový šalát (1,7) 6,20€
2. 170g Kuracie rezance so slaninou a šampiňónami, ryža, mrkvovoý šalát (1,7) 5,90€
GURMÁN: 170g Grilovaný kurací steak na smotanových gnocchi so špenátom, mrkvový chips (1,3,7) 6,90€
ŠPECIÁL: 220g Hovädzí guláš s domácou parenou knedľou , červená cibuľka (1,3,7,12) 9,50€
KLASIK: 150g Vyprážaný syr, varené zemiaky s maslom, domáca tatárska omáčka (1,3,7,10) 6,50€

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.