Denné menu PONDELOK 12.8.2024

Denné menu PONDELOK 12.8.2024

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Pórková (1,3,7) 1,00€

1. 150g Bravčové dusené na korení, ryža, kapustový šalát s mrkvou (1,7) 5,50€
2. 350g Zelené fazuľky na smotane s volskými okami, varené zemiaky (1,3,7) 5,50€
GURMÁN: 170g Kurací steak na hráškovom rizote s parmezánom, mrkvové chipsy (1,7) 6,50€
ŠPECIÁL: 200g Steak z bravčovej krkovičky na bryndzových pirohoch so slaninou, jarná cibuľka (1,3,7) 9,50€
KLASIK: 170g Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakové pyré, kyslé uhorky (1,3,7) 6,90€
ŠALÁT: 350g/150g Listový šalát s kuracím mäsom, vajíčkom, parmezánom, krutónami, Caesar dressing (1,3,7,10) 7,20€
DEZERT: Basque cheesecake

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.