Denné menu PIATOK 9.2. 2024

Denné menu PIATOK 9.2. 2024
Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€ Brokolicová s krutónami (1,3,7) 1,00€ 1. 150g Znojemské bravčové karé s ryžou, kapustový šalát (1,7) 5,50€ 2. 350g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom a čokoládovým toppingom (1,3,7) 5,50€ GURMÁN: 100g Vyprážaná gouda, varené zemiaky v šupke, marinovaná cibuľka, domáca tatárska omáčka, kyslé uhorky (1,3,7) 7,20€ ŠPECIÁL: 170g Bravčová lahôdka, zemiakové rosti, kyslá kapusta (1,3,7) 9,20€ KLASIK: 200g Pečené kolienko na kapustových strapačkách so slaninkou (1,3,7) 7,20€ DEZERT: Medový krémeš
Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.