Denné menu utorok 7.6. 2022

Denné menu utorok 7.6. 2022

Vývar s rezancami (1,3,9)
Zemiaková s kôprom a vajíčkom (1,7)

1. Ražniči z bravčového mäsa s cibuľou, paprikou a varenými zemiakmi, kyslá uhorka (1,3,7) 5,50€
2. Zvolenské zemiakové placky s kyslou kapustou a smotanou (1,3,7) 5,50€
GURMÁN: Pečené údené kuracie stehno, chrenová omáčka, zemiakový knedlík (1,3,7) 6,50€
ŠPECIÁL: Kuracia rolka plnená špenátom a sušenou paradajkou na hríbovom rizote s parmezánom (1,7) 8,20
KLASIK: Bravčové dusené s kôprovou omáčkou, vareným vajíčkom a parenou knedľou (1,3,7) 6,00€
ŠALÁT: Listový šalát s vyprážanými lososovými nugetkami, reďkovkou a paradajkou, kôprový dip (1,3,4,7) 7,20€
DEZERT: Podľa dennej ponuky

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.