Šaláty na celý týždeň
Zeleninový s vyprážaným kuracím mäsom v kukuričných lupienkoch, smotanový dressing (1,3,7)
Syrový šalát s olivami (7)
Polievka na celý týždeň
Vývar s rezancami (1,3,9)
Pondelok 4.4.2016
Hrachová s údeným (1)
BM: Hovädzia roštenka s volským okom a slaninkou, miešané zemiaky, šalátik (3,7)
GM: Kuracie prsia plnené sušenou paradajkou a mozzarellou, špenátové tagliatelle s parmezánom, šalátik (1,3,7)
1. Bravčové stehno na slanine, tarhoňa (1,3,7)
2. Kuracie prsia so šampiňónovou omáčkou, ½ ryža, ½ zemiakové dukátiky, šalát z čínskej kapusty (1,7)
3. Cestoviny v smotanovej omáčke so slaninkou a brokolicou (1,3,7)
Utorok 5.4.2016
Horárkina (1,3,7)
BM: Grilovaný kurací steak na zeleninovom rizotku s parmezánom, šalátik (7)
GM: Grilovaná bravčová panenka na dubákových haluškách s parmezánom (1,3,7)
1. Spišské hovädzie stehno, Naša knedľa (1,3,7)
2. Vyprážané kuracie fašírky so slaninkou a syrom, zemiakové pyré, kapustový šalát s cvikľou (1,3,7)
3. Buchty na pare s jahodovým džemom, maslom, sypané makom (1,3,7)
Streda 6.4.2016
Gulášová (1)
BM: Diabolské bravčové soté, hrášková ryža,šalátik
GM: Grilovaný kurací steak s obloženými zemiakovými placičkami, šalátik (1,3,7)
1. Bravčová roládka s mletým mäsom a paprikou, miešané zemiaky, kapustový šalát s cibuľkou (1,3,7)
2. Kuracie prsia so šunkou a syrom, ryža, šalát z čínskej kapusty (1,7)
3. Zeleninové rizoto so syrom, uhorkový šalát (7)
Štvrtok 7.4.2016
Zeleninový boršč (1,7,9)
BM: Grilovaný steak z bravčového karé s enciánom a chilli, gratinované zemiaky, miešaný šalát (7)
GM: Pečené bravčové koleno, chren, horčica, kyslá uhorka, varené zemiaky (10)
1. Pikantný bravčový guláš s klobásou, Naša knedľa (1,3,7)
2. Vyprážaný kurací rezeň plnený šunkou a nivou, zemiakové pyré, kompót (1,3,7)
3. Špagety s Boloňskou omáčkou a syrom (1,3,7)
Piatok 8.4.2016
Zemiaková s kôprom (1,7)
BM: Grilovaný kurací steak na dusenej zelenine, gurmánske zemiaky s maslom, šalátik (7)
GM: Zapekaný encián v lístkovom ceste, varené zemiaky, šalátik (1,3,7)
1. Bravčový závitok s kyslou kapustou a klobásou, miešané zemiaky, čalamáda (1,7)
2. Kuracie prsia v nivovej omáčke, ½ ryža, ½ hranolky, šalát z čínskej kapusty (1,7)
3. Šošovicový prívarok, volské oko, chlieb (1,3,7)