Šaláty na celý týždeň
Zeleninový s vyprážaným kuracím mäsom v kukuričných lupienkoch (1,3,7)
Zeleninový s grilovaným údeným syrom a brusnicami (7)
Polievka na celý týždeň
Vývar s rezancami (1,3,9)
Pondelok 15.2.2016
Hrachová s párkom (1)
BM: Grilovaný kurací steak na hráškovom rizotku s grilovanými cherry paradajkami a parmezánom (7)
GM: Grilovaná bravčová panenka s dijónskou omáčkou, pečené zemiaky, šalátik (1,7,10)
1. Prírodný bravčový rezeň s volským okom, ryža, kapustový šalát s cibuľkou (1,3)
2. Vyprážaný kurací rezeň plnený žemľovou plnkou, zemiakové pyré, kompót (1,3,7)
3. Zeleninové rizoto so syrom, miešaný šalát (7)
Utorok 16.2.2016
Paradajková so syrom (1,7)
BM: Diabolské bravčové soté, hrášková ryža, šalátik
GM: Zapekaný encián v lístkovom ceste, varené zemiaky, šalátik (1,3,7)
1. Sviečková na smotane, Naša knedľa (1,3,7)
2. Kurací závitok plnený s brokolicou a syrom, ryža, kapustový šalát (1,7)
3. Vyprážaný brokolicovo syrový špíz, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
Streda 17.2.2016
Z kyslej kapusty so smotanou (1,7)
BM: Kuracie plnené sušenou slivkou a slaninkou, americké zemiaky, šalátik
GM: Pečená krkovička, syrové halušky so slaninkou (1,3,7)
1. Lahôdková sekaná, zemiakové pyré, čalamáda (1,3,7)
2. Pečené kuracie stehno, ryža, kompót (1)
3. Zemiakové knedle plnené údeným mäsom, kyslá kapusta (1,3,7)
Štvrtok 18.2.2016
Hríbová (1,9)
BM: Steak z bravčového karé s restovanou cibuľkou a slaninkou, pečené zemiaky, šalátik (7)
GM: Kuracie prsia plnené sušenou paradajkou a mozzarellou, špenátové tagliatelle s maslom a parmezánom (1,3,7)
1. Bravčové stehno na slaninke, tarhoňa (1,3,7)
2. Kurací rezeň so šunkou a syrom, ryža, mrkvový šalát (1,7)
3. Halušky s bryndzou a slaninkou, zákvas (1,3,7)
Piatok 19.2.2016
Zeleninový boršč (1,9)
BM: Grilovaný kurací steak na dusenej zelenine, ½ varené zemiaky, šalátik (7)
GM: Grilovaná bravčová panenka na krupkovom rizotku so slivkovou omáčkou, šalátik (1)
1. Hovädzia pečienka na hubách, ryža, čalamáda (1)
2. Kuracia krošňa, ½ hranolky, šalát kapustový s mrkvou (1,3,7)
3. Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)