Šaláty na celý týždeň
Zeleninový s kuracím steakom a medovým dressingom (1)
Zeleninový s vyprážanými cibuľovými krúžkami, smotanový dressing (1,3,7)
Polievka na celý týždeň
Vývar s rezancami (1,3,9)
Pondelok 1.2.2016
Kysucká (1,7)
BM: Hovädzí stroganov, hranolky, šalátik (1)
GM: Vyprážané kuracie kapsičky plnené smotanovým syrom, zemiakové pyré, šalátik (1,3,7)
1. Valašský bravčový rezeň, ryža ,kyslá uhorka (1)
2. Kuracinka na zbojnícky spôsob, ½ ryža, ½ hranolky, kapustový šalát (1)
3. Zelené fazuľky na smotane, volské oko, varené zemiaky (1,3,7)
Utorok 2.2.2016
Frankfurtská (1,7)
BM: Grilovaný encián s brusnicami, varené zemiaky, šalátik (7)
GM: Pečené kačacie stehno, červená dusená kapusta, zemiakový knedlík (1,3,7)
1. Debrecínske bravčové stehno ,Naša knedľa (1,3,7)
2. Kurací rezeň v cestíčku, šampiňónová omáčka, ½ ryža, ½ zemiakové dukátiky, šalát z čínskej kapusty (1,3,7)
3. Francúzske zemiaky, červená repa (3,7)
Streda 3.2.2016
Rascová s vajcom (1,3)
BM: Hovädzie medailónky na omáčke zo zeleného korenia, zemiakový gratin, šalátik (7)
GM: Marinovaná bravčová krkovička na hríbovom ragú, zemiakové gnocchi (1,3,7)
1. Čevabčiči s cibuľkou a horčicou, varené zemiaky (1,3,7)
2. Kuracie rezance ala bažant, ryža, šalát kapustový s cvikľou (1)
3. Kotlíkový guláš ,chlieb (1,3,7)
Štvrtok 4.2.2016
Kapustnica
BM: Grilovaná bravčová panenka na vínovej omáčke, zemiakové pyré, šalátik (7)
GM: Grilovaný kurací steak s parmezánovou omáčkou, americké zemiaky, šalátik (1,7)
1. Pečená krkovička, červená dusená kapusta, Naša knedľa (1,3,7)
2. Vyprážané plnené kuracie prsia šunkou a syrom, zemiakové pyré, kompot(1,3,7)
3. Rizoto z bravčového mäsa, kyslá uhorka
Piatok 5.2.2016
Bryndzová s mrvenicou (1,3,7)
BM: Grilovaná bravčová krkovička s pikantnou cibuľkou, chrenovou smotanou, pučené zemiaky, šalátik (7)
GM: Grilovaný kurací steak, krémove gnocchi s hráškovým pestom a parmezánom (1,3,7)
1. Čiernohorský bravčový rezeň, zemiakové pyré, čalamáda (1,3,7)
2. Kuracie pníčky plnené klobásovo feferónovou zmesou, ½ ryža, ½ hranolky, šalát kapustový s mrkvou (1,3,)
3. Šampiňónovo – hlivový perkelt, maslové halušky (1,3,7)