Pondelok 05.03.2012
Polievka brokolicová.
Kurací vývar s rezancami.
1.Hamburské bravčové stehno, knedľa.
2.Kuracie soté so slaninkou a cibuľkou, ryža.
3.Zemiakové šúľance s kyslou kapustou a slaninkou.
4.Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom s pikantným dressingom a bagetkou.
Utorok 06.03.2012
Polievka z kyslej kapusty.
Kurací vývar s rezancami.
1.Kurací rezeň so šunkou a syrom, ryža.
2.Bratislavské bravčové plece, maslové halušky.
3.Cestoviny s brokolicovo-syrovou omáčkou.
4.VIPBravčová panenka plnená kuracou pečeňou, zemiakové dukátiky.
Streda 07.03.2012
Polievka šošovicová.
Kurací vývar s rezancami.
1.Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát.
2.Kuracie prsia vo vajíčkovom obale, opekané zemiaky.
3.Rizoto z bravčového mäsa, kyslá uhorka.
4.Kotlíkový guláš, chlieb.
Štvrtok 08.03.2012
Polievka minestrone.
Kurací vývar s rezancami.
1.Pražská hovädzia pečienka, ryža.
2.Kuracie prsia v syrovej omáčke, hranolky.
3.Zemiakové knedle plnené údeným mäsom, kyslá kapusta.
4.Pečené kuracie krídla, zeleninový šalát.
5.VIPMedailónky z hovädzej sviečkovice s grilovanými šampiňónmi, šunková ryža.
Piatok 09.03.2012
Polievka gulášová.
Kurací vývar s rezancami.
1.Pečené bravčové plece, kyslá kapusta, knedľa.
2.Kuracie nugetky v medovom cestíčku, zemiaková kaša.
3.Vyprážaný duo syr, varené zemiaky, tatarská omáčka.
4.VIPSteak z bravčovej krkovičky na syrokrémových haluškách.