Príďte si vychutnať gurmánsku špecialitu vlastnoručne nazbieranú tento týždeň v Talianskom Piemonte. Hľúzovka alebo po česky lanýž je považovaná za najdrahšiu hubu a zároveň aj potravinu na svete. Menu je zostavené z čiernej aj bielej hľúzovky obsiahnutej v každom jedle. Jej aróma a chuť je nezameniteľná a zároveň silná už aj malom množstve a preto je vyhľadávanou pochúťkou gurmánov.
Pripravili sme pre Vás gastronomické menu z hľúzovky len v dňoch 28.11.od 12-23hod, 30.11., 1.12.
Predjedlo:
Teľací tatarák na Piemontský spôsob, zjemnený Grapou di Moscato,
servírovaný na chrumkavom toaste
Cena: 12 €
Polievka:
Zverinové consommé s domácou raviolou plnenou jelením mäsom
s hoblinkami hľúzovky
Cena: 6 €
Hlavné jedlo
Zemiakové knedlíčky plnené fondué z Talianskych syrov, preliate
šalviovým maslom a biele Alba hľúzovky
Cena: 13 €
Dezert:
Terinka z bielej čokolády so šupinkami 86% čokolády
s malinovým dipom a hľúzovkou
Cena: 8,50 €