Denné menu UTOROK 29.7.2025

Denné menu UTOROK 29.7.2025

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Kapustová polievka (1,7) 1,00€

1. 170g Bravčové karé, kôprová omáčka, domáca parená knedľa, varené vajíčko (1,3,7) 6,20€
2. 150g Vyprážané vykostené kuracie stehno, zemiakové pyré, mrkvový šalát (1,7) 6,20€
GURMÁN: 350g Zemiakové gule plnené údeným mäsom, kyslá kapusta, smažená cibuľka (1,3,7) 6,50€
ŠPECIÁL: 170g Hovädzí stroganov s kyslými uhorkami a šampiňónami, ryža, zelerová slama, farebný karfiól (7,9)11,50€
KLASIK: 170g Vyrážaný kurací rezeň, zemiakové pyré, kyslé uhorky (1,3,7) 7,50€
ŠALÁT: 350g/170g Listový šalát s kuracím mäsom, olivami, pomarančom, medovo-horčicový dressing, feta syr (7)7,90€
DEZERT: Tiramisu karamel-čučoriedka

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.