Denné menu UTOROK 1.4.2025

Denné menu UTOROK 1.4.2025

Vývar s rezancami (1,3,7) 1,00€
Kelová so slaninou (1,9) 1,00€

1. 150g Segedínsky guláš Špeciál, domáca parená knedľa (1,3,7) 5,90€
2. 350g Cestoviny s omáčkou Quatro Formaggi s jarnou cibuľou a cherry paradajkami (1,3,7) 5,50€
GURMÁN: 150g Kuracie kúsky v cesnakovom cestíčku s pečenými zemiakmi, chilli dressing (1,3,7) 6,50€
ŠPECIÁL: 270g Konfitované kačacie stehno na kapustovom pyré, vínna redukcia, domáca zemiaková lokša (1,3,7) 12,50€
KLASIK: 350g Furmanské halušky so slaninou, klobásou a syrom, kyslá smotana, jarná cibuľka (1,3,7) 5,50€

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.