Denné menu ŠTVRTOK 4.9.2025

Stolovanie

Vývar s rezancami (1,3,9) 1.00 €

Polievka: Zemiaková s paprikou (1, 7) 1.00 €

Menu 1: 170g Pikantné bravčové soté so slaninou, paprikou a šampiňónami, ryža, kapustoový šalát (1, 7) 6.20 €

Menu 2: 150g Vyprážaný kurací rezeň, zemiakové pyré, kyslé uhorky (1, 3, 7) 6.50 €

Gurmán: 200g Mäsové guľky v paradajkovej omáčke na špagetách s čerstvou bazalkou (1, 3, 7, 10) 6.90 €

Špeciál: 110g Vyprážaná parenica v slanine, miešané zemiaky, domáca tatárska omáčka (1, 3, 7, 10) 8.90 €

Klasik: 350g/150g Halušky s kyslou kapustou, pečená krkovička, opražená cibuľka (1, 3, 7) 7.90 €

Šalát: 350g/150g Listový šalát s kuracím mäsom, pomarančom, olivami, brusnice, pomarančovou-horčicový dressing (7, 10) 7.90 €

Dezert: Tiramisu (1, 3, 7) 3.90 €

Coca Cola 0.33 l k menu za zvýhodnenú cenu 1.90 €

r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.