Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Minestrone (1,3,7) 1,00€
1. 170g Debrecínske bravčové karé, domáca parená knedľa (1,3,7) 6,20€
2. 130g Kuracie prsia vo vajíčkovom obale, miešané zemiaky, šalát z čínskej kapusty (1,3,7) 5,90€
GURMÁN: 120g Pečený encián v lístkovom ceste, varené zemiaky s maslom, zelenina Julliene (1,3,7) 6,90€
ŠPECIÁL: 170g Bravčová panenka sous vide na hlivovom ragú, gratinované zemiaky, poľníček (1,7) 9,90€
KLASIK: 330ml Hustá fazuľová polievka v chlebovom bochníku (1,3,7) 5,90€
DEZERT: Podľa dennej ponuky
Denné menu ŠTVRTOK 26.9. 2024
Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
Zoznam alergénnych zložiek
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich
Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.