Denné menu ŠTVRTOK 24.4.2025

Denné menu ŠTVRTOK 24.4.2025

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Gulášová (1,7) 1,00€

1. 170g Hamburské bravčové stehno, domáca parená knedľa (1,3,7) 6,20€
2. 250g/150g Kuracie v zemiakovom cestíčku, zemiakové pyré, tatárska omáčka (1,3,7) 6,20€
GURMÁN: 170g Pečená krkovička so smotanovo-chrenovou omáčkou, zemiakový knedlík opečený na masle, šalátik s poľníčkom a reďkovkami (1,3,7) 7,20€
ŠPECIÁL: 200g Thajské kuracie kari s hlivou a kokosovým mliekom, jasmínová ryža, zelerová slama (5,7,9) 8,50€
KLASIK: 260g Pečené kuracie stehno s ryžou, kompót (1,7) 6,50€
DEZERT: Lotus koláčiky

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.