Denné menu PIATOK 22.8.2025

Vývar s rezancami (1,3,9) 1.00 €
Polievka: Zelerová s krutónami (1, 3, 7, 9) 1.00 €
Menu 1: 150g Husárska roláda, miešané zemiaky, šalát z čínskej kapusty (1,3,7) 6,50€ (1, 3, 7) 6.50 €
Menu 2: 170g Kurací perkelt, cestovina (1, 3, 7) 5.90 €
Gurmán: 120g Rybie filé vo vajíčkovom obale, zemiakové pyré, šalát Coleslaw (1, 3, 4, 7) 7.20 €
Špeciál: 170g Hovädzia roštenka s volským okom a slaninkou, ryža, farebný karfiól (1, 3, 7) 11.90 €
Klasik: 150g Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7) 6.90 €
Šalát: 350g/150g Listový šalát s vyprážanými kuracími stripsami, paradajkou, uhorkou a smotanovým dressingom (1, 3, 7) 7.20 €
Dezert: Podľa dennej ponuky (1, 3, 7) 3.90 €
Coca Cola 0.33 l k menu za zvýhodnenú cenu 1.90 €
Zoznam alergénnych zložiek
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich
Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.