Denné menu PONDELOK 7.7.2025

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Z fazuľových strukov nakyslo (1,7) 1,00€

1. 150g Bravčový rezeň, zemiakový šalát (1,3,7) 6,50€
2. 170g Prírodné kuracie zapečené s paradajkou a syrom, ryža, šalát z čínskej kapusty (1,7) 6,20€
GURMÁN: 150g Kurací steak na špagetách s bazalkovo-pistáciovým pestom, parmezán (1,3,7) 7,50€
ŠPECIÁL: 220g Bravčová panenka sous vide, dijónska omáčka, zemiakový gratin, pečená cibuľa (7) 9,90€
KLASIK: 170g Staročeská kapusta s krúpami a pečeňou krkovičkou (1,7) 6,50€
ŠALÁT: 350g Listový šalát s údeným pstruhom, paradajky, uhorky, červená cibuľa, varené vajíčko, sladkokyslá zálievky (4,7) 7,50€
DEZERT: Strúhaný tvarohový s malinami

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.