Denné menu PONDELOK 26.5.2025

Denné menu PONDELOK 26.5.2025

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Fazuľová nakyslo (1,7) 1,00€

1. 150g Prírodný bravčový rezeň na šampiňónoch, miešané zemiaky, kapustový šalát (1,7) 6,20€
2. 150g Kuracie rezance s pórom a slaninou, ryža, mrkvový šalát (1.7) 5,90€
GURMÁN: 170g Grilovaný kurací steak na kurkumovom rizote s feta syrom, rukola (1,7) 7,20€
ŠPECIÁL: 150g Sviečková na smotane s brusnicami a šľahačkou, domáca parená knedľa (1,3,7,9) 11,50€
KLASIK: 150g Údený syr v cestíčku s varenými zemiakmi a a tatárskou omáčkou (1,3,7) 6,20€
DEZERT: Palacinková torta čoko-malina

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.