Denné menu PIATOK 7.11.2025
Polievka: Gulášová (1, 7) 1.00 €
Menu 1: 150g Bravčový perkelt, tarhoňa (1, 3, 7) 6.50 €
Menu 2: 350g Zeleninové rezne so syrom, miešané zemiaky, mrkvový šalát s jablkom (1, 3, 7) 6.20 €
Gurmán: 100g Pastiersky syr, varené zemiaky, domáca tatárska omáčka (1, 3, 7) 6.90 €
Špeciál: 170g Hovädzia roštenka s poľovníckou omáčkou, zemiakové krokety, šľahačka s brusnicami (1, 3, 7, 12) 12.50 €
Klasik: 200g Pečená krkovička s ryžou, volské oko, čalamáda (1, 3, 7) 7.20 €
Dezert: Podľa dennej ponuky (1, 3, 7) 3.90 €
Coca Cola 0.33 l k menu za zvýhodnenú cenu 1.90 €
Zoznam alergénnych zložiek
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich
Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.