Denné menu PIATOK 28.3.2025

Denné menu PIATOK 28.3.2025
Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€ Kelová so slaninou (1,7) 1,00€ 1. 170g Prírodný bravčový rezeň zapečený so syrom a slaninou, ryža, kapustový šalát s chrenom (1,3,7) 6,20€ 2. 150g Údený syr v cestíčku, varené zemiaky s maslom, tatárska omáčka (1,3?7) 5,90€ GURMÁN: 350g Langoš Quattro Formaggi s rukolou (1,3,7) 6,90€ ŠPECIÁL: 150g/60g Pikantné kuracie rezance, ½ vyprážaný encián, hranolky, pikantný dressing (1,3,7) 8,90€ KLASIK: 150g Čiernohorský rezeň, zemiakové pyré, tatárska omáčka (1,3,7) 6,90€ DEZERT: Medový krémeš
Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.