Denné menu PIATOK 24.10.2025
Polievka: Z fazuľových strukov nakyslo (1, 7) 1.00 €
Menu 1: 150g Záhorácky závitok, miešané zemiaky, kyslé uhorky (1, 3, 7) 6.50 €
Menu 2: 150g Kuracie rezance so slaninou a šampiňónami, ryža, čalamáda (1, 7) 6.20 €
Gurmán: 350g Tvarohová žemľovka s jablkami a hrozienkami, vanilkový krém (1, 3, 7) 7.20 €
Špeciál: 440g Kuracia štvrť s mrkvovým pyré, parená brokolica, čierna ryža (7) 8.90 €
Špeciál Extra: 1/4 Pečená kačka, dusená červená kapusta, lokša, 1/2 parený knedlík (1, 3, 7) 11.90 €
Dezert: Palacinková torta čoko-malina (1, 3, 7) 3.90 €
Coca Cola 0.33 l k menu za zvýhodnenú cenu 1.90 €
Zoznam alergénnych zložiek
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich
Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.