Denné menu PIATOK 23.8.2024

Denné menu PIATOK 23.8.2024

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Z hlávkovej kapusty (1,7) 1,00€

1. 150g Belehradský bravčový rezeň, varené zemiaky, kapustový šalát s mrkvou (1,3,7) 5,90€
2. 350g Hlivovo-šampiňónový perkelt, maslové halušky (1,3?7) 5,50€
GURMÁN: 350g Jablkovo-tvarohová žemľovka s hrozienkami, ovocná omáčka (1,3,7) 6,90€
ŠPECIÁL: 170g Biela ryba na masle, citrusové rizoto, poľníček (4,7) 11,50€
KLASIK: 170g Pomaly pečená krkovička s volským okom,ryža, paradajkový šalát (1,3,7) 6,90€
ŠALÁT: 350g/150g Listový šalát s vyprážaným vykosteným kuracím stehnom, paradajky, olivy, smotanový dressing (7,10) 6,90€
DEZERT: Podľa dennej ponuky

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.