Denné menu PIATOK 21.3.2025

Denné menu PIATOK 21.3.2025

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Zelerová (1,7,9) 1,00€

1. 170g Švajčiarsky bravčový rezeň, ryža, kapustový šalát s kukuricou (1,7) 5,90€
2. 200g Syrovo-šunkový špíz, cestovinový šalát (1,3,7) 6,20€
GURMÁN: 120g Grilovaný encián s brusnicami, varené zemiaky s maslom, rukola (7) 6,90€
ŠPECIÁL: 150g Filek z tmavej tresky, citrónovo-zemiakové pyré, grilovaná cvikľa, bylinky (4,7) 9,50€
KLASIK: 330ml Hustá fazuľová polievka s údeným mäsom v domácom chlebovom bochníku (1,3,7) 5,90€
DEZERT: Podľa dennej ponuky
*Coca cola 0,33l k menu za zvýhodnenú cenu 1,90€

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.