Denné menu PIATOK 16.2. 2024

Denné menu PIATOK 16.2. 2024

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Hríbová s mrvenicou (1,7,9) 1,00€

1. 150g Rizoto z bravčového mäsa so syrom, kyslá uhorka (7) 5,90€
2. 350g Hlivovo-šampiňónový perkelt, maslové halušky (1,3,7) 5,50€
GURMÁN: 350g Pastiersky syr, varené zemiaky s maslom, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 6,50€
ŠPECIÁL: 170g Kuracie stripsy v parmezánovom cestíčku s pikantnosť mangovou omáčkou, rukola, ryža (1,3,7) 8,90€
KLASIK: 200g Pečená krkovička na kyslej kapuste, domáca parená kneďla (1,3,7) 6,50€
Valentínsky špeciál: 170g Bravčová panenka sous vide, pečená slabina jaternicová guľka, konfitované zemiaky, parená brokolica, marinovaná broskyňa v likéri Cointreau, dijónska omáčka (1,7,10) 10,50€

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.