Šaláty na celý týždeň
Zeleninový s grilovaným kuracím stehnom, smotanový dressing (7)
Zeleninový s vyprážanými syrovými kroketkami (1,3,7)
Polievka na celý týždeň
Vývar s rezancami (1,3,7,9)
Pondelok: 19.9.2016
Z fazuľkových strukov na kyslo (1,7)
BM: Grilovaný kurací steak na rizotku so sušených paradajok, miešaný šalát (7)
GM: Medailónky z bravčovej panenky na smotanovej baby mrkvičke, pečené zemiaky (1,7)
1. Bravčový rezeň so šampiňónmi a syrom niva, miešané zemiaky, kapustový šalát s chrenom (1,7)
2. Pikantný kurací plátok, ryža, šalát z čínskej kapusty s cvikľou (1)
3. Brokolica v syrovej omáčke, varené zemiaky (1,7)
Utorok: 20.9.2016
Šošovicová (1,7)
BM: Grilovaná krkovička s volským okom a slaninkou, bylinkové zemiaky, šalátik (3,7)
GM: Grilovaný kurací steak na obložených zemiakových placičkách, šalátik (1,3,7)
1. Sviečková na smotane, Naša Knedľa (1,3,7)
2. Kurací rezeň vo vínovom cestíčku, zemiakové pyré, kompót (1,3,7)
3.Francúzske zemiaky, červená repa (3,7)
Streda:21.9.2016
Hrášková s haluškami (1,3,7)
BM: Steak z bravčového karé s dijónskou omáčkou, pečené zemiaky, šalátik (1,7,10)
GM: Papardelle s lososom (1,3,4,7)
1. Bravčový rezeň naopak, varené zemiaky, čalamáda (1,3,7)
2. Kuracie prsia v nivovej omáčke, ryža, kapustový šalát s kukuricou (1,7)
3. Palacinky s tvarohom a čokoládou (1,3,7)
Štvrtok: 22.9.2016
Vývar s pečeňovými haluškami (1,3,7,9)
BM: Hovädzia roštenka s dubákovou omáčkou, miešané zemiaky, uhorkový šalát (7)
GM: Kurací steak s restovanou kuracou pečienkou a slaninkou, pečené zemiaky, šalátik (1,7)
1. Plnená paprika, paradajková omáčka, Naša knedľa (1,3,7)
2. Vyprážané kuracie fašírky so slaninkou a syrom, zemiakové pyré, šalát z čínskej kapusty (1,3,7)
3. Špenátové halušky so syrovou omáčkou a stúhanou nivou (1,3,7)
Piatok: 23.9.2016
Zelerová (1,7,9)
BM: Bravčová panenka na poľovnícky spôsob, gratinované zemiaky, šalátik (7)
GM: Kuracie rezance v tortille, malé hranolky, šalátik (1,3,7)
1. Ražniči z bravčového mäsa, varené zemiaky, kapustový šalát s paprikou (1,7)
2. Pečené kuracie stehno, ryža, kompót (1,7)
3. Dusený špenát, volské oko, varené zemiaky (1,3,7)