Denné menu UTOROK 13.8.2024

Denné menu UTOROK 13.8.2024

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Franfurtská s párkom (1,7) 1,00€

1. 150g Bravčové s hríbovou omáčkou, domáca parená knedľa (1,3,7) 5,50€
2. 260g Pečené kuracie stehno v jogurtovom dressingu, ryža, mrkvový šalát (1,3,7) 5,90€
GURMÁN: 170g Grilované kuracie prsia na tagliatellách so sušenými paradajkami, olivami, smotanová omáčka (1,3,7) 6,50€
ŠPECIÁL: 150g Hovädzí hamburger v domácej žemli, volské oko,slanina, šalát, domáca tatárska omáčka (1,3,7,10,11) 8,90€
KLASIK: 170g Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakové pyré, kyslé uhorky (1,3,7) 6,90€
ŠALÁT: 350g/150g Listový šalát s kuracím mäsom, vajíčkom, parmezánom, krutónami, Caesar dressing (1,3,7,10) 7,20€
DEZERT: Podľa dennej ponuky

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.