Denné menu PIATOK 21.6.2024

Denné menu PIATOK 21.6.2024

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Z kyslej kapusty (1,3,7,9) 1,00€

1.150g Bravčová krošňa, 1/2 ryža, kapustový šalát s chrenom (1,3,7) 5,90€
2. 200g Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7) 5,50€
GURMÁN: 350g Langoš Quattro Formaggi, jarná cibuľka (1,3,7) 6,50€
ŠPECIÁL č. 1: 170g Špecialita Frézia so syrovou omáčkou, ryža, rukolový šalát so cherry (4,7) 7,90€
ŠPECIÁL č. 2: Pečené kačacie stehno na tekvicovom pyré, vínová omáčka, restované šampiňóny (1,7) 9,20€
KLASIK: 170g Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, pažítkový dressing (1,3,7) 7,50€
ŠALÁT: Grilovaný halloumi syr na listovom šaláte, varené vajíčko, opekané zemiaky, brokolica, cukrový hrášok (3,7) 10,50€
DEZERT: Marhuľovo-kokosový cheesecake

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.