Denné menu ŠTVRTOK 4.4. 2024

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Zeleninový boršč (1) 1,00€

1. 150g Bravčové karé, kôprová omáčka, parená knedľa, varené vajíčko (1,3,7) 5,50€
2. 150g Kuracie prsia zapečené s brokolicou a syrom, ryža, šalát z čínskej kapusty (1,3,7) 5,50€
GURMÁN: 350g Bryndzové pirohy s kyslou smotanou, slaninkou a jarnou cibuľkou (1.3,7) 6,50€
ŠPECIÁL: 350g/100g Tagliatelle so smotanovo-syrovou omáčkou, kúsky lososa, rukola (1,3,7) 8,90€
KLASIK: 170g Pečená bravčová krkovička, kyslá kapusta, domáca knedľa (1,3,7) 6,50€

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.