Denné menu PONDELOK 29.9.2025

Tradicny catering

Vývar s rezancami (1,3,9) 1.00 €

Polievka: Z kyslej kapusty (1, 7) 1.00 €

Menu 1: 170g Bratislavské bravčové karé, tarhoňa (1, 3, 7) 5.90 €

Menu 2: 150g Kuracie prsia v nivovej omáčke, ryža, mrkvový šalát (1, 7) 6.20 €

Gurmán: 170g Kurací steak na špagetách s bazalkovým pestom, grana padano (1, 3, 7) 7.20 €

Špeciál: 170g Hovädzí krk na červenom víne, zelenina Julliene, zemiakové pyré (3, 7, 12) 12.50 €

Klasik: 170g Kotlíkový guláš, chlieb (1, 3, 7) 7.20 €

Coca Cola 0.33 l k menu za zvýhodnenú cenu 1.90 €

r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.