Denné menu PONDELOK 11.8.2025

Denné menu PONDELOK 11.8.2025

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Z fazuľových strukov nakyslo (1,7) 1,00€

1. 150g Zemiaky nakyslo, pečená klobáska, chlieb (1,3,7) 6,20€
2. 150g Prírodný kurací rezeň s volským okom, ryža, mrkvový šalát (1,3,7) 6,20€
GURMÁN: 350g Špagety Carbonara s parmezánom, slaninkou a rukolou (1,3,7) 7,20€
ŠPECIÁL: 200g Bravčová panenka sous vide, medovo-horčicová omáčka, zemiakový gratin, pečená cibuľa (1,7,10)9,50€
KLASIK č.1: 170g Kotlíkový guláš, domáci chlieb (1,3,7) 6,90€
KLASIK č.2: 0,33l Fazuľová polievka s údeným mäsom a klobáskou, chlieb (1,3,7) 5,50€
ŠALÁT: 350g/170g Listový šalát s údeným pstruhom, varené vajíčko, červená cibuľa, sladkokyslá zálievka, olivy (3,4)7,90€

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.