Denné menu PONDELOK 23.6.2025

Denné menu PONDELOK 23.6.2025

Vývar s rezancami (1,3,9) 1,00€
Šošovicová nakyslo (1,7) 1,00€

1. 170g Rizoto s bravčovým mäsom, zeleninou a syrom, kyslé uhorky (1,7) 6,50€
2. 150g/130g Kuracie vo vínovom cestíčku, zemiakové pyré, Coleslaw šalát (1,3,7) 5,90€
GURMÁN: 170g Horniacka krkovička, šťuchané zemiaky, miešaný šalát (1,7,10) 7,20€
ŠPECIÁL: 750g 1/2 Pečené kurča, grilovaná koreňová zelenina, ryža (7,9) 9,50€
KLASIK: Kotlíkový guláš s domácim chlebom (1,3,7) 7,20€
ŠALÁT: Listový šalát s kuracím mäsom, vareným vajíčkom, krutónami, paradajkami, Caesar dressing (1,3,7,10) 7,50€

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.