Pondelok 09.04.2012
Veľkonočný pondelok – sviatok

Utorok 10.04.2012
Polievka z kyslej kapusty.
Kurací vývar s rezancami.
1.Valašský bravčový rezeň, ryža.
2.Kuracie rezance s čínskou zeleninou, hranolky.
3.Cestoviny s kuracím mäsom, slaninkou a šunkou.
4.Zeleninový šalát s vyprážaným kuracím mäsom.

Streda 11.04.2012
Polievka hrachová.
Kurací vývar s rezancami.
1.Pečené bravčové plece, kyslá kapusta, knedľa.
2.Kurací filet v šampiňónovej omáčke, opekané zemiaky.
3.Vyprážané šunkovo – syrové rolky, cestovinový šalát.
4.Hovädzie dusené na slanine, ryža.

Štvrtok 12.04.2012
Polievka z fazuľových strukov.
Kurací vývar s rezancami.
1.Kurací Gordon blue, miešané zemiaky, kompót.
2.Bratislavské plece, maslové halušky.
3.Francúzske zemiaky, kyslá uhorka.
4.VIP Pikantné kuracie rezance v tortile, malé hranolky, šalátik.

Piatok 13.04.2012
Kurací vývar s rezancami.
1.Bravčové soté Delikates s cestovinou.
2.Kuracia kapsa plnená nivou a šunkou, ryža.
3.Zemiakové šúľance so syrovou omáčkou.
4.VIP Pečený encián v lístkovom ceste, zeleninový šalát.