Denné menu utorok 10.5. 2022

Denné menu utorok 10.5. 2022

Vývar s rezancami (1,3,9)
Frankfurtská s párkom (1,7)

1. Bravčové karé s kôprovou omáčkou a domácou parenou knedľou (1,3,7) 5,50€
2. Kurací rezeň v cestíčku so zemiakovým pyré a mrkvovým šalátom (1,3,7) 5,50€
GURMÁN: Langoš klasik so šunkou, syrom, tatárskou omáčkou a kečupom (1,3,7) 6,00€
ŠPECIÁL: Pečený hovädzí krk, chrenové pyré, zelenina Julliene, slaninová omáčka (1,7,9) 8,20€
KLASIK: Pečené jelitá na kyslej kapuste s varenými zemiakmi (1,3,7) 6,30€
ŠALÁT: Listový šalát s kuracím mäsom, slaninkou, parmezánom a Cezar dressingom (7,10) 7,20€
DEZERT: Medový krémeš

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.