Denné menu štvrtok 26.5. 2022

Denné menu štvrtok 26.5. 2022

Vývar s rezancami (1,3,9)
Hrášková s haluškami (1,3,7)

1. Bravčové na hubách s miešanými zemiakmi, kapustový šalát s cibuľou (1,7) 5,50€
2. Zemiakové knedle plnené údeným mäsom, kyslá kapusta, smažená cibuľka (1,3,7) 5,50€
GURMÁN: Kurací steak na sviežom šaláte s bulgurom (1,7) 6,00€
ŠPECIÁL: Bravčová lahôdka s kyslou kapustou, domácimi zemiakovými rostami a s kyslou smotanou (1,3,7) 8,50€
KLASIK:Černohorský bravčový rezeň, varené zemiakové mesiačiky, malý Coleslaw, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 6,50€
ŠALÁT: Listový šalát s kuracím mäsom v kukuričných lupienkoch s reďkovkou a smotanovým dressingom (7) 7,20€
DEZERT: Podľa dennej ponuky

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.