Denné menu štvrtok 15.10. 2020

Denné menu štvrtok 15.10. 2020

Vývar s rezancami (1,3,9)
Zeleninová (1)

1. Sekaná sviečková , naša knedľa (1,3,7) 4,00€
2. Restovaná bravčová pečeň s ryžou a kyslou kapustou (1) 4,00€
3. Morčacie soté so smotanou a kukuricou, ryža, šalát z čínskej kapusty (1,7) 4,00€
ŠPECIÁL: Domáci hamburger s volským okom, paradajkami, chedarom, 1/2 hranolky, domáca tatárska omáčka (1,3,7,10) 7,50€
ŠALÁT: Mix šalát s kuracím mäsom a vyprážanými cibuľovými krúžkami (7) 5,50€
KLASIK MENU: Hovädzie varené s kôprovou omáčkou, naša knedľa (1,3,7) 5,90€
DEZERT: Podľa dennej ponuky
PONUKA DŇA: Kačacie hody počas celého dňa

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.