Denné menu streda 29.7. 2020

Vývar s rezancami (1,3,9)
Fazuľová trocha inak (9)

1. Bravčové fašírky s mäsovou šťavou, ryža, kapustový šalát s mrkvou (3,7) 4,00€
2. Kuracie prsia s ananásom a syrom, zemiakové pyré (7) 4,00€
BEZLEPOK: Pomaly pečená krkovička s volským okom, miešané zemiaky, uhorkový šalát (3,7) 5,50€
ŠPECIÁL: Domáci hovädzí hamburger s cheddarom, volským okom, hranolkami a domácou tatárskou omáčkou (1,3,7,10) 7,50€
ŠALÁT: Mix listových šalátov s grilovaným kuracím mäsom a cottage syrom (7) 5,50€
KLASIK MENU: Vyprážaný bravčový rezeň so zemiakovým šalátom (1,3,7) 5,50€
DEZERT: Podľa dennej ponuky

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.