Denné menu streda 23.7. 2020

Denné menu streda 23.7. 2020

Vývar s rezancami (1,3,9)
Zemiaková s kôprom a vajíčkom (1,3,7)

1. Hamburské bravčové stehno, naša knedľa (1,3,7) 4,00€
2. Buchty na pare s jahodovým džemom, maslom a škoricou (1,3,7) 4,00€
BEZLEPOK: Grilovaný kurací steak, syrová omáčka, pečené zemiaky, šalátik (7) 5,50€
ŠPECIÁL: Bravčová panenka sous-vide na hlivovom ragú s miešanými zemiakmi (7) 6,90€
ŠALÁT: Mix listových šalátov s grilovaným enciánom a brusnicami (7) 5,50€
KLASIK MENU: Domáce bryndzové halušky so slaninou a cibuľkou (1,3,7) 5,50€
DEZERT:  Karamelová veterníková torta
Vanilková veterníková torta

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.