Denné menu streda 12.1. 2022

Denné menu streda 12.1. 2022

Vývar s rezancami (1,3,7,9)
Sedliacka s cestovinou (1,3,7)

1. Bravčové dusené na rasci, miešané zemiaky, kapustový šalát (1,7) 5,00€
2. Kuracie soté ala Artemis, ryža (1,7) 5,00€
GURMÁN: Španielsky vtáčik z bravčového mäsa, ryža, kyslá uhorka (1,3) 5,90€
ŠPECIÁL: Kuracia štvrť s mrkvovo-pomarančovým pyré a čiernou ryžou, omáčka demi glace, poľníček (7) 6,90€
KLASIK: Hovädzí guláš s cibuľou a domácou knedľou (1,3,7) 6,90€
DEZERT: Cheesecake exotic fruits

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.